На складі

Квадрокоптер AUTEL EVO II Dual Enterprise Rugged Bundle 640T (102000547)

  • $ 5 361



Рекомендовані товари

САМИЙ КОМПАКТНИЙ І ПРОДВИНУТИЙ ДРОН

Autel EVO 2 Dual – це перший у галузі дрон, в якому інфрачервона камера поєднується з відеокамерою 8K. З тепловою роздільною здатністю до 640x512 і сенсором 8К. EVO 2 стає дуже корисним робочим конячком. Служби швидкого реагування, підрядники та власники бізнесу нарешті отримали компактний та портативний інструмент, який задовольнить практично всі їхні потреби у промислових дронах. Принциповою відмінністю дрона Autel EVO II V2 від попередника є підтримка літальним апаратом частоти 5,8 ГГц, відкрита спеціально для нової версії популярної моделі. Це суттєво розширює можливості квадрокоптера, а також аспекти його застосування.


FLIR BOSON ЗАБЕЗПЕЧУЄ БІЛЬШ ВИСОКУ РОЗДІЛЬНУ ЗДАТНІСТЬ, НІЖ БУДЬ-ЯКА КАМЕРА У СВОЄМ КЛАСІ

Роздільна здатність до 640x512 дозволить пілоту EVO II Dual знімати об'єкти, людей та тварин на відстані до 146 метрів – у 4 рази більше порівняно з більшістю аналогів. Частота поновлення 30 Гц збігається з кадровою частотою відео, рух термального зображення більш плавний, забезпечується контроль обстановки в реальному часі.


ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВІЗОРУ

Камера з двома датчиками: включає камеру 8K та інфрачервону камеру, яка має менше законодавчих обмежень порівняно з версією від Flir. Пристрій може працювати у звичному видимому, інфрачервоному та подвійному режимах. Крім того, ця камера робить інфрачервоні зображення з роздільною здатністю 640 x 512 (640) або 320 x 256 (320) і записує відео 720p зі швидкістю 30 кадрів за секунду в режимі подвійного зображення.


МАКСИМАЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ У БУДЬ-ЯКИХ УМОВАХ ПЕРЕГЛЯДУ

EVO II Dual підтримує до 10 теплових палітр, щоб упоратися з безліччю складних умов зйомки та сценаріїв місій. РЕЖИМ «КАРТИНКА В КАРТИНЦІ» Термальне зображення в реальному часі поєднується із зображенням у видимому спектрі (RGB), що покращує деталізацію, допомагає пілоту більш точно розпізнавати об'єкти та застосовувати функції переслідування.


РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ 8K ДОЗВОЛИТЬ РОЗГЛЯДІТИ ДРІБНІ ДЕТАЛІ

EVO II Dual записує відео з роздільною здатністю 7620x4320 пікселів - в 16 разів більше, ніж HD і в 4 рази більше, ніж 4K. МАТРИЦЯ 48 МП Autel використовує 48-мегапіксельну матрицю, створену у партнерстві із Sony. Зображення мають найвищий рівень деталізації.


4-КРАТНИЙ ЗУМ БЕЗ ВТРАТИ ЯКОСТІ

Розмір кадру дозволить використовувати зум без втрати якості, кадрувати зображення в 4K та коригувати кольори з більшою гнучкістю, ніж будь-коли раніше. 4K HDR 4K HDR відео з діапазоном 16 експозиційних чисел (EV) поєднує три карди, зняті з різними налаштуваннями експозиції, в один, завдяки чому розширюється динамічний діапазон. ПОЛЕ ЗОРУ НА БУДЬ-ЯКИЙ КУТ ВІД 0° ДО 90° EVO II Dual Drone містить високоточний 3-осьовий стабілізатор, який утримує камеру у стійкому положенні під час польоту, забезпечуючи стабільність та чіткість зображення.

Крім того, можна використовувати шкалу нахилу стабілізатора на пульті дистанційного керування, щоб в будь-який час налаштувати вісь нахилу на будь-який кут від 0° до 90°. ТОЧКА ОГЛЯДУ Функція точки огляду дозволяє користувачеві відправити дрон у вибраний пункт призначення, торкнувшись точки на екрані. Має самі функції дорожніх точок, як і EVO, для програмування автономних маршрутів польоту. EVO II Dual може зберігати кілька дорожніх точок, полегшуючи зйомку.


АВТОМАТИЧНЕ ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ І ТОЧНА ПОСАДКА

EVO 2 Dual автоматично повернеться додому за низького рівня заряду батареї або втрати зв'язку. Крім того, нижня камера EVO 2 працює в режимі створення карти щільності та глибини. Дрон обчислює площинність та глибину місцевості, щоб забезпечити точну та безпечну посадку.


ХАРАКТЕРИСТИКИ:

ТипКвадрокоптери
БрендAutel
СеріяAutel EVO II Dual
Об'єм накопичувача8ГБ
Основна камера48 Мп
Кут огляду79°
Максимальна швидкістьдо 20 м/с
Тип керуванняПульт ДК / Смартфон
Бездротовий зв'язокWi-Fi 2.4 ГГц / 5.8 ГГц
Тип живленняАкумулятор
Батарея7100 mAh
Час роботиДо 38 хвилин
Роздільна здатність відеозйомки7680x4320
Висота польоту7000 м
Радіус дії апаратури12000 м
Максимальний час польоту38 хв
Комплектація3 пари пропелерів (2 пари попередньо встановлені), 2 батареї EVO II (1 встановлено), 1 зарядний концентратор EVO II, 1 жорсткий футляр, 1 пульт дистанційного керування, Зарядний пристрій, Кабель зарядного пристрою RC, З'єднувальний кабель RC (Micro Type B і Type C)
Вага1.15 кг
Розміри424 x 354 x 110 мм
Сумісна модельAutel EVO II Dual Enterprise Rugged Bundle 640T
КолірПомаранчевий
Гарантійний термін3 міс.
Відвантаження1-3 дні
ДодатковоХарактеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Теги: Квадрокоптер AUTEL EVO II Dual Enterprise Rugged Bundle 640T (102000547), (CP.MA.00000654.01, CP.MA.00000656.01), Квадрокоптери та дрони DJI